Oeps!

U heeft een erg oude browser die niet meer wordt ondersteund door Microsoft.

De hoogste tijd om te upgraden!

VLEHAN FIAR CE SUMMIT 2016

VLEHAN - FIAR CE Summit 2016

Woensdag 7 december 2016 vond de tweede gezamenlijke Summit van de FIAR en de VLEHAN plaats. Het thema van de Summit was ‘Contact maken’. Contact maken wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor mensen onderling, maar ook steeds meer apparaten kunnen met ons en met elkaar communiceren. Dat kan ons leven een stuk gemakkelijker maken.

De Summit vond plaats in het Oude Magazijn op het terrein De Wagenwerkplaats in Amersfoort. De locatie is een herinnering aan de geschiedenis van de spoorwegbouw in Nederland en is een karakteristiek voorbeeld van industriële fabrieksbouw uit het begin van de twintigste eeuw. Tegenwoordig vindt u op het terrein van De Wagenwerkplaats een combinatie van bedrijvigheid, kunst, historie en cultuur. Kortom, de ideale locatie om samen contact te maken!

Na het openingswoord van Jeroen de Roos, directeur Vlehan was het woord aan de heren Theo Hendriksen en Ewout Witte van GFK  om de belangrijkste uitkomsten van het Smart Home Monitor 2016 te delen. John Post, Director TKI Urban Energy, ging in op Internet of Things, data en het alledaagse leven. Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux,  op de Internet of Threats. Na een korte pauze was het woord aan Rudirick de Jong, oprichter ElectroStyling, over Contact maken! De Summit werd afgesloten door Jarno Duursma, spreker, trainer en auteur, die de gasten vertelde hoe Whatsapp voor bedrijven ingezet kan worden.

De FIAR en de VLEHAN, kunnen, gezien de positieve reacties van de gasten, ook dit jaar terugkijken op een geslaagd evenement!

FIAR CE is de belangenvereniging voor producenten en importeurs van consumer electronics

Hieronder een impressie van de Summit: